Okul Temsilcisi

Sınıf

3. Sınıf

:

Öncelikle sizler gibi seçkin bir öğrenci topluluğu ile Trakya Üniversitesi’nin henüz çok genç ve bir o kadar da özel bir birimi olan Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu çatısı altında bulunmaktan dolayı hissettiğim kıvanç ve onuru sizlerle paylaşmak isterim.

Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkması için ihtiyacı olan gücü siz sevgili ve çok değerli arkadaşlarımın içerisinde bulunmaktadır. Bu gücü en etkin bir şekilde kullanarak devletimizin ve milletimizin bizlere verdiği imkanları ve emekleri boşa çıkarmamak bizler için kutsal bir borç sayılmalı ve bu bilinçte çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

Eğitim ve öğretim yılı hepimiz için başarılarla dolu olmasını diler, saygılarımı sunarım.

Buse AYDINGÖZ

Bu içerik 10.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 682 kez okundu.