Bankacılık Bölüm Başkanı

3. Sınıf

GSM

Osman.dinek.7@ gmail.com

Değerli öğrenci arkadaşlarım Trakya üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık bölüm başkanı olmak ve siz değerli öğrencilerle birlikte sorunlarla başa çıkmak ve çözüm üretmek önceliğimdir. Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu çatısı altında bulunmaktan duyduğum mutluluğu ve Onur'u sizlerle paylaşmak isterim. Değerlerimizi koruyarak hedeflerimizden şaşmadan başarılı olma yolunda gayret gösterip çalışarak hedef olan muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için ihtiyacımız olan güç biz geleceğin bireyleri olacak çok değerli arkadaşlarımın içerisinde bulunmaktadır. Bu hedefe ulaşmak biz gençlere kutsal bir borç sayılmalı ve bilinçli bir şekilde gerekeni yapmaktan gocunmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Eğitim ve öğretim yılı hepimiz için başarılarla dolu olmasını diler. Saygı ve sevgilerimi sunarım.

Osman DİNEK

Bu içerik 22.04.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 578 kez okundu.