Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzda, 29.09.2022 Perşembe günü,  yeni başlayan öğrencilerimize yüksekokulumuza ve üniversitemize hızlı bir uyum sağlamaları amacıyla oryantasyon (uyum) programı gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personelin katılımıyla Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen bu programda Öğr. Gör. Meltem DUĞRU, öğrencilerimize yüksekokulumuz ve bölümlerimiz, üniversitenin işleyişi, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve tanıtımını gerçekleştirdi. Ardından yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY ve müdür yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR öğrencilerimize okulumuz hakkında genel bir bilgilendirme yaparak öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar. Öğrencilerimizle karşılıklı iletişim içerisinde geçen oryantasyon programı iyi dilek ve temenniler ile tamamlandı.

Bu içerik 03.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 125 kez okundu.