Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı Düzenlendi

Yüksekokulumuzun, 2018-2019 Öğetim yılı oryantasyon (uyum) programı; 28 Eylül 2018 Cuma Günü Edirne gezisi ile başladı. Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize;  Üniversitemizi ve  Edirne' yi tanıtmak amacıyla yapılan geziye, Dr. Öğr.Üyesi Altan AYAN, Dr. Öğr.Üyesi Serdar ERDOĞAN ve Yüksekokul Sekreteri Güven TAŞTAN eşlik etti. 
Gezi; Selimiye Camii, II. Bayazit Külliyesi, Karaağaç Yerleşkesi, Lozan  Anıtı ve Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesini ziyaretle gerçekleşti.
01 Ekim 2018 Pazartesi Günü, Yüksekokulumuzda yapılan ikinci bir etkinlik ile Yüksekokul Müdürü, Dr. Öğr.Üyesi E.Erdinç DİNÇSOY Öğrencilerimize Okulumuzu tanıtan bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimizle karşılıklı iletişim içerisinde geçen tanıtım toplantısına; Müdür Yardımcıları; Dr. Öğr.Üyesi Murat OCAK ve Dr. Öğr.Üyesi Özgür KAYAPINAR , Bölüm Başkanları;Dr. Öğr.Üyesi Evrim ALTUK ÖZDEN,  Dr. Öğr.Üyesi Nilüfer SERİNLİKLİ ve  Yüksekokul sekereteri Güven TAŞTAN, katılarak öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Oryantasyon etkinlikleri iyi dilek temennileri ile tamamlandı.
Ek Resimler
Bu içerik 01.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 690 kez okundu.