YÜKSEKOKULUMUZDA KÜRESEL VE BÖLGESEL GELİŞMELERİN TÜRKİYE'NİN DIŞ VE GÜVENLİK POLİTİKALARINA ETKİLERİ KONULU KONFERANS VERİLDİ

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı Uzunköprü Ticaret Borsasının davetlisi olarak  27 Nisan 2017 Perşembe günü Yüksekokulumuz  Ersan Kocaman Konferans Salonunda “Küresel ve Bölgesel gelişmelerin Türkiye’nin dış ve güvenlik politikalarına etkileri” konulu konferansa verdi.

Konferansa Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve idarecileri ile  ticaret borsası üyeleri, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Yüksekokulumuz öğrencileri ve ilgili vatandaşlar katıldılar.
Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan’ın açılış konuşmasını yaptığı konferans Yüksekokulumuz Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan Dayan’ın konuşmasından sonra Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın Ülkemizin içinde bulunduğu Jeopolitik konumu, ulusal ve küresel önemi, iç ve dış siyasetin bölgemiz geneline olan etkileri, Türkiye'nin Dış Politikasındaki değişim ve dönüşümlerin bölgesel ve küresel gelişmelere etkisi üzerine sunum ve değerli yorumlarını katılımcılarla paylaşması ile devam etti.
Sunumlarının ardından Konferans Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın katılımcıların sorularını yanıtlaması ile devam eden konferans Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ve Yüksekokulumuz Müdürü Volkan Dayan’ın konferans vermek için ilçemize gelen Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya teşekkür plaketi takdim etmeleri ile son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 10.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 823 kez okundu.