Yüksekokulumuz 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi

Yüksekokulumuzda, 10.10.2023 tarihinde  Salı günü, yeni kayıt öğrencilerimize Yüksekokulumuza ve Üniversitemize hızlı bir uyum sağlamaları amacıyla oryantasyon (uyum) programı gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personelin katılımıyla Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen bu programda değerli hocamız Dr. Öğr. Üyesi Yunus BÖLÜKBAŞI, öğrencilerimize Yüksekokulumuz ve bölümlerimiz, Üniversitenin işleyişi, stajları, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgiler vererek tanıtımını gerçekleştirdi. Ardından Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY ve Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR öğrencilerimize okulumuz hakkında genel bir bilgilendirme yaparak öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar. Öğrencilerimizle karşılıklı iletişim içerisinde geçen oryantasyon programı iyi dilek ve temenniler ile tamamlandı.
Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 131 kez okundu.