Yemek Rezervasyon Sistemi Hk.

21.11.2022 tarihinde yemek rezervasyon sistemine kesin olarak geçiş sağlanacaktır.

Revervasyon için TIKLAYINIZ


Rezervasyon Sistemi Kullanım Klavuzu

 Rezervasyon sistemi kullanım şekli aşağıdaki gibidir.

1. Web sayfası

Yemek rezervasyonları için https://www.rapor.al adresinden giriş yapılarak aşağıda belirtilen işlemlerin yapılması gerekmektedir.

2. Giriş

Sizleri aşağıda görseli bulunan web sitesine yönlendirecektir. Bu ekranda Kullanıcı adı alanına Tc. Kimlik Numaranızı ve Şifre alanına Bank24jet kartınızın son 6 hanesini giriniz. Güvenlik kodunu da girip giriş yap butonuna basınız.

3. Yönetim Paneli

Yönetim panelinden Yapmak istediğiniz işlemleri seçerek sayfalar arasında geçiş yapabilirsiniz.

4. Finans Raporu

Finans raporundan Günlük haftalık ve aylık bazlarda yapılan rezervasyon işlemleri ve harcama işlemlerinin detaylarına ulaşılabilmektedir.

5. Rezervasyonlarım

Rezervasyonlarım ekranından yapmış olduğunuz rezervasyonların lokasyonları tarihleri ve tutarları görüntülenebilmektedir.

6. Rezervasyon yap

Günlük rezervasyon yap sekmesinde rezervasyon yapılabilerecek lokasyonlar ve günler seçilebilmektedir. Üst kısımda bulunan lokasyon seçeneği seçilerek o lokasyonda hangi yemeklerin olduğu bilgisi listelenmektedir. Rezervasyon yap seçeneği seçilerek o lokasyonda belirtilen tarihte yemek yenmesi için rezervasyon yapılmış olur.

 7- Rezervasyon iptali

 Rezervasyon iptali yemek yenilecek günden 1 gün önce en geç saat 14.00 kadar yapılabilir.

 

8- Kurallar

 

 Kullanıcı yemek rezervasyonunu hafta içi yemek yiyeceği günün (2 iş günü ) önceki günü en geç (16.00) saatine kadar rezervasyon işlemi yapabilir.

 

 Rezervasyon iptali yemek yenilecek günden 1 gün önce en geç saat 14.00 kadar yapılabilir. Rezervasyon iptallerinde para iadesi yapılmaz hak olarak saklanır ve yapacağı diğer işlemlerde kullanılır.

Yemek hizmeti sadece rezervasyon yapılan lokasyondan yapılacaktır.

 Kullanıcılara öğle ve akşam için yemek hizmeti sunulacaktır. Kullanıcı öğle ve akşam yemeği için ayrı ayrı rezervasyon yaptırabilmektedir. Ancak öğünlük rezervasyon hakkını kullandıktan sonra aynı öğün içerisinde işlem yapmak isterse misafir ücreti yansıtılacaktır.

 

 

Bu içerik 16.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 384 kez okundu.