Uzunköprü dergisinin tanıtım kokteyli yapıldı

12 Mayıs 29015 Salı günü saat 14.30’da, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun kültürel ve akademik faaliyetleri çerçevesinde yayın hayatına başlayan Uzunköprü dergisinin 1. sayısının tanıtım kokteyli fuaye salonunda gerçekleştirildi.

İlçe kaymakamımız Kemal Yıldız’ın katılımlarıyla tam zamanında başlayan kokteyle, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kenar, Uzunköprü Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akbal, okulumuzun müdür yardımcıları Yrd.Doç.Dr. Volkan Dayan, Yrd.Doç.Dr. İpek Kışlalı ve öğretim üyelerimiz Yrd.Doç.Dr. Nilüfer Serinikli, Yrd.Doç.Dr. Murat Ocak, Yrd.Doç.Dr. İlknur Eskin, Yrd.Doç.Dr. Evrim Altuk Özden, Yrd.Doç.Dr. Altan Ayan, Yrd.Doç.Dr. Günay Deniz Dursun, okulumuzun sekreteri Üzeyir Karadöl; Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu müdür yardımcıları Seyfi Aktoprak ve Ali Asma ve meslek yüksek okulunun öğretim kadrosu hazır bulundu.

Misafirlerimizin yanı sıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun bütün öğrencileri de kokteyle davet edildi ve her biri de salonda yerlerini alarak hem kendilerini hem de okulumuzu en güzel şekilde temsil ettiler. Kokteyl süresince de üzerilerine düşen görevleri lâyıkıyla yerine getirdiler.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı ve dergimizin genel yayın yönetmeni Yrd.Doç.Dr İsa Kayaalp’in önderliğinde gerçekleştirilen kokteylde, okulumuzun, ilçemizin ve ilçemize adını veren tarihî köprümüzün tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yayın hayatına kazandırılan Uzunköprü dergisi, salon girişinde bütün davetlilere hediye edildi. Kokteyl süresince bir taraftan sohbetler edildi, bir taraftan dergimizin sayfaları karıştırıldı, diğer taraftan da ikramlar yenildi ve içildi.

İlk defa gerçekleştirilen böyle bir kültürel aktiviteyi fırsat olarak değerlendirenler, bu kadar insanı bir arada görmenin heyecanıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Biz de bugünün fotoğrafını çekerek, geleceğe havale ettiğimiz dergimizin, önemli bir hizmet göreceğine inanıyoruz. Kalıcı bir kültür etkinliği olarak ortaya koyduğumuz dergimizin, davetlilerimizin ve okuyucularımızın zihin ve gönüllerinde hoş bir hatıra bırakarak yüzlerinde tatlı bir tebessümün oluşmasına vesile olduğumuza inanıyoruz.

Dergimizin tanıtım kokteyli sürecinde “mutfak”ta öğrencilerimiz görev aldılar. Bu vesile ile öğrencilerimizin kısa zamanda her türlü hizmeti yerine getirirken neleri başarabileceklerini görmüş ve göstermiş olduk.

Okulumuzun sekreteri Üzeyir Karadöl’ün kokteylin hazırlık safhasında görünmeyen kahraman olduğu da anmamız gerekir. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Organizasyon komitesinin mutfağında ve vitrininde görev alanları ve aldıkları görevleri başarıyla yerine getiren öğrencilerimizi de candan kutluyoruz.

Böylesine mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, maddî ve mânevî anlamda her türlü desteği sağlayan kaymakamımız Kemal Yıldız Bey başta olmak üzere, Rektör yardımcımız ve okulumuzun müdürü Prof.Dr. Hüseyin Sarıoğlu’na, bütün idarecilerimize ve öğretim kadromuza, davetimize katılıp bizi onurlandıran misafirlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 15.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2824 kez okundu.