ÜNİVERSİTEMİZDE 16 MART 2020 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇ HAFTA SÜRE İLE EĞİTİM ÖĞRETİME ARA VERİLMİŞTİR

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın aldığı karar gereğince Üniversitemizde 16 Mart 2020 tarihinden itibaren üç hafta süre ile eğitime ara verilmiştir.
Bu sürecin koordinasyonu YÖK tarafından yapılacağı bildirilmiş, detaylara ilişkin bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Bu süre zarfında herhangi bir adla (uzaktan eğitim, online eğitim vb) eğitim verilmeyecektir. Yüksekokulumuzda 23 Mart 2020 ile 3 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacağı ilan edilmiş olan Arasınavlar ileriki bir tarihte yapılacak ve öğrencilerimize ayrıca web sayfamızdan duyurulacaktır. Öğrencilerimizin, Sağlık Bakanlığımızın, Rektörlüğümüz ve Yüksekokulumuzun duyurularını dikkatle takip etmeleri ve yeni Koronavirüsü ile ilgili önerilere uymalarını önemle rica ederiz.

Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü

Bu içerik 13.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 479 kez okundu.