Staj Evrakları Hakkında

Staj Başlangıç Tarihi: 05 Temmuz 2021
Staj Bitiş Tarihi         : 07 Eylül 2021

Stajını fiziki olarak iş yerinde yapacak 3. sınıf öğrenciler EK 1 ve staj Sözleşmesinin gerekli imza ve kaşe işlemlerini yaptıktan sonra ( ayrıntılar videoda anlatılmaktadır)  18 Haziran 2021 tarihine kadar uuby@trakya.edu.tr adresine tarayıp mail atacaklardır. (Danışman onayı ve iş yeri kaşe imza kısmında eksik veya imzasız olan öğrencilerin başvuru mailleri geçersiz sayılacaktır.

Stajını ödev olarak yapacak 4. sınıf öğrencilerimizin aşağıda bulunan "staj başvuru ödev" dilekçesini doldurup danışmanının onayına sunmak için danışman hocasının trakya.edu.tr uzantılı kurumsal adresine mail atması gerekmektedir Harici olarak başka bir başvuru evrakı göndermesine gerek yoktur. ( Ek 1 ve Staj Sözleşmesi göndermeyeceklerdir)

Stajını tamamlayan öğrenciler  staj dosyasını ( staj dosyası mavi klasör içerisinde olmalıdır) ve diğer formlarını en geç 15 gün içerisinde elden veya posta(kargo) yoluyla Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Aşağıda word formatında yüklü olan formlar içerisinde EK2, EK3, EK4, Staj dosyası kapağı ve devamsızlık çizelgesi bulunmaktadır. İlgili evrakların imza, kaşe ve mühür işlemleri eksiksiz olmalıdır.

Not: Diğer ayrıntılar aşağıda ki staj videosunda bulunmaktadır.

Adres:
Trakya Üniversitesi Uzunköprü Merkez Yerleşkesi
Mescit Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 215/1
Adres No: 2875632875 P.K. 4
Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
22300 Uzunköprü/EDİRNE

Staj Danışmanları
Bankacılık ve Sigortacılık 3. Sınıf  Öğr. Gör. Meltem DUĞRU   meltemdugru@trakya.edu.tr
Bankacılık ve Sigortacılık 4. Sınıf  Doç. Dr. Volkan DAYAN       volkandayan@trakya.edu.tr

İşletme Bigi Yönetimi 3. sınıf  Dr. Öğr. Üyesi  Murat OCAK       muratocak@trakya.edu.tr
İşletme Bigi Yönetimi 4. sınıf Dr. Öğr. Üyesi  Özgür KAYAPINAR ozgurkayapinar@trakya.edu.tr

Muhasebe 3. Sınıf Dr. Öğr. Üyesi  Pınar YÜRÜK KAYAPINAR pinaryuruk@trakya.edu.tr
Muhasebe 4. Sınıf Dr. Öğr. Üyesi  Serdar ERDOĞAN serdarerdogan@trakya.edu.tr

Ek Dosyalar
Bu içerik 10.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 19149 kez okundu.