Staj Evrakları Hakkında

Staj Başlangıç Tarihi:  16.07.2024
Staj Bitiş Tarihi         : 10.09.2024

Başvuru

Öğrenciler EK -1 ve Staj Sözleşmesinin gerekli imza ve kaşe işlemlerini yaptırdıktan sonra   05 Haziran 2024 tarihine kadar öğrenci işlerine elden teslim etmelidir. (Danışman onayı ve İşletme kaşe,  imza kısmı eksiksiz olmasına dikkat edilmelidir aksi halde  başvurular geçersiz sayılacaktır.

Başvuruları  kabul edilen  öğrencilere   27.06.2024 tarihinde staj yapılan iş yerine verilmek üzere Sigorta Giriş Belgeleri talep etmeleri halinde e-posta adreslerine  gönderilecektir.

Stajını tamamlayan öğrenciler  staj dosyasını ve diğer formlarını en geç 15 gün içerisinde elden veya posta(kargo ile okulumuz adresine ) yoluyla Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. İlgili evrakların imza, kaşe ve mühür işlemleri eksiksiz olmalıdır.

Not: Diğer ayrıntılar aşağıda ki staj uygulama dosyasında  bulunmaktadır.

Adres:
Trakya Üniversitesi Uzunköprü Merkez Yerleşkesi
Mescit Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 215/1
Adres No: 2875632875 P.K. 4
Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
22300 Uzunköprü/EDİRNE

Staj Defteri Hakkında Tıklayınız

Staj Danışmanları

Bankacılık ve Sigortacılık  Doç. Dr. Volkan DAYAN (volkandayan@trakya.edu.tr)

Muhasebe ve Finans Yönetimi  Dr. Öğr. Üyesi Serdar ERDOĞAN (serdarerdogan@trakya.edu.tr)

Not:  Aşağıda bulunan staj sigortası ödeneceğini gösterir belgeyi  başvuru yapacağınız iş yerine başvuru esnasında veriniz. Sigortanız Yüksekokulumuz tarafından yapılacağını gösteren belgedir.

Bu içerik 10.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 25457 kez okundu.