Staj Başvuruları Hk.

Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan karar doğrultusunda, mezun durumdaki öğrencilerin stajlarının; ödev, simülasyon eğitimi,proje ve vaka analizi gibi yöntemlerle gerçekleştirilmesi uygun görülmüştür. Mezun aşamasında olmayan öğrencilerin ise zorunlu stajlarını ilerleyen dönemlerde gerçekleştirmelerine karar verilmiştir.

Bu kapsamda staja çıkmak isteyen mezun durumda olan 4. sınıf öğrencilerimizin 18-26 Haziran 2020 tarihleri arasında  ekte bulunan dilekçeyi eksiksiz şekilde (imzasız olan dilekçeler kabul edilmeyecektir) doldurarak Yüksekokulumuz E-Posta adresine uuby@trakya.edu.tr mail atmaları gerekmektedir.
Başvuru sonuçları 01.07.2020 tarihinde web sitemizde ayrıca ilan edilecektir.

Not: 3. sınıf öğrencilerimiz ödev, simülasyon eğitimi, proje ve vaka analizi gibi yöntemler şeklinde ki staj uygulamasına dahil değildir. İlerleyen süreçte bilgilendirme yapılacaktır.
Bu içerik 17.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 616 kez okundu.