Oryantasyon Programı

Yüksekokulumuz konferans salonunda, 02.10.2024 tarihinde okulumuza yeni başlayan Bankacılık ve Sigortacılık ile Muhasebe ve Finans Yönetimi birinci sınıf öğrencilerine yüksekokulumuza ve üniversitemize hızlı uyum sağlamaları amacıyla oryantasyon (uyum) programı gerçekleştirildi.

Akademik ve idari personelin katılımıyla başlayan bu programda, yüksekokul müdür yardımcısı Doç. Dr. Özgür Kayapınar, öğrencilerimize yüksekokulumuz ve bölümlerimiz, üniversitenin işleyişi, stajları, sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve tanıtımını gerçekleştirdi. Ardından yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Tülay Demiralay, öğrencilerimize okulumuz hakkında genel bir bilgilendirme yaparak öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.  Bankacılık ve Sigortacılık bölümü öğretim üyesi ve yüksekokulumuz Kariyer Birim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Özge Alev Sönmez Çalış, öğrencilerin iş, staj imkânları, eğitim programları gibi farklı kariyer fırsatları sunan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kapısı ile ilgili ve Yükseköğretim Kalite Kurumu öğrenci katılımı ile ilgili bilgilendirme yaptı.  Öğrencilerimizle karşılıklı iletişim içerisinde geçen oryantasyon programı iyi dilek ve temenniler ile tamamlandı.

Bu içerik 14.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 43 kez okundu.