Köprümüzü Geleceğe Taşıyoruz

Resim

Edirne Valiliğinin himayesinde; Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ile Uzunköprü Kent Konseyi tarafından desteklenen “Köprü Yürüyüşü” üniversite ve ilçeyi bir araya getiriyor.

Dünyanın en uzun kemerli taş köprüsü olan ve geçtiğimiz günlerde UNESCO’nun Geçici Miras Listesine giren tarihi köprüyü tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek olan yürüyüşe Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu da bisikletleri ile destek verecek.

Her yıl yapılması planlanan ve 13 Mayıs 2015 Çarşamba, saat 14.00’da Uzunköprü hudut taburunun karşısında yer alan köprü başından başlayacak olan yürüyüşte akademisyenlerimizi, öğrencilerimizi ve tüm Uzunköprü halkını görmekten onur duyarız.

Bu içerik 11.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1517 kez okundu.