İlçe Kaymakamına Teşekkür Ziyareti

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu adına yayın hayatına kazandırdığımız Uzunköprü dergisine sağladığı maddî katkıları, teşvik edici ve moral verici destekleri için, okulumuzun Halkla İlişkiler ve Reklamcılık  Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. İsa Kayaalp, ilçe kaymakam Kemal Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, derginin yayına hazırlama sürecinde yakın ilgi gösteren kaymakamımıza katkılarından dolayı teşekkür eden İsa Kayaalp, bu etkinliklerin bir hatırası olması için de bir hat tablosu hediye etti. Kaymakamımız "Gelecek yıl daha verimli çalışma yapacağımızı umuyorum" diyerek bize umut verdi. Okulumuzun ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığımız dergimizin okulumuza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu içerik 07.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1068 kez okundu.