DR. ÖĞR. ÜYESİ CELAL TAŞÇI EMEKLİLİĞE UĞURLANDI

Yüksekokulumuzun kurulmasında büyük emekleri bulunan Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Celal TAŞÇI'yı  emeklilik yaşamına uğurlamak üzere okulumuzda ağırladık.

Yüksekokulumuz Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Enver Erdinç DİNÇSOY, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr.Üyesi Murat OCAK, Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR. Yüksekokul  Sekreteri Güven TAŞTAN ile yüksekokulumuz öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada; Yüksekokul Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Enver Erdinç DİNÇSOY; Dr. Öğr. Üyesi  Celal TAŞÇI'ya  üniversitemize , yüksekokulumuza ve akademiye katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti ve  emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi.

Dr. Öğr. Üyesi  Celal TAŞÇI'da  çalışma arkadaşlarına başarılar dileyerek , düzenledikleri bu organizasyon için teşekkür etti
Bu içerik 10.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 875 kez okundu.