COVID-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerin ve Hava Muhalefeti Sebebiyle Sınava Katılamayan Öğrencilerin Mazeret Sınavları HK.

COVID-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerin ve Hava Muhalefeti Sebebiyle Sınava Katılamayan Öğrencilerin Mazeretleri  Üniversitemiz senatosunun ilgili kararı doğrultusunda Yüksekokulumuz yönetim kurulunca değerlendirilmiş olup;  COVID-19 Testi Pozitif olduğu için sınava katılamayan öğrencilerimizin ek sınav talepleri  kabul edilmiştir. Bölgemizde yaşanan hava muhalefeti sebebiyle sınava katılamayan öğrencilerimiz içinde 24-27 . 01. 2022 tarihleri arasında yapılan sınavlara bu mazaretleri sebebiyle katılamayan öğrencilerimizin mazaretleri kabul edilmiş olup; liste ekte sunulmuştur. 

Not:  Sınavlar yüzyüze yapılacak olup, sınav tarihleri ekte sunulmuştur. Sınav saatleri ile ilgili bilgiyi dersin öğretim elemanından öğrenmeniz gerekmektedir.


Not: Yapılan incelemede bazı öğrencilerimizin 28.01.2022 tarihinde yapılan sınavlar içinde ek sınav başvurusu yaptığı görülmüştür ancak bu tarih kapsam dışı olduğundan değerlendirmeye alınmamıştır.


Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz
Ek Dosyalar
Bu içerik 02.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 357 kez okundu.