BU DÜNYANIN EV SAHİBİDİR ‘KADIN’ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

BU DÜNYANIN EV SAHİBİDİR ‘KADIN’ KONULU
KOMPOZİSYON YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KONU : “ Bu Dünyanın Ev Sahibidir ‘Kadın’ ” konulu kompozisyon yarışması.

AMAÇ: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın olmak olgusuna dair özgün düşünceler ortaya koymak.

KATILIM VE YARIŞMA ŞARTLARI:

1. 18 yaşını doldurmuş tüm kadınlara açıktır.
2. Yarışmacılar yarışmaya en çok bir eserle katılabilirler.
3. Yarışmaya gönderilecek olan eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya gönderilmemiş/ katılmamış, yayınlanmamış olması gerekmektedir.
4.  Eserler, A4 sayfa boyutunda, 12 punto, Times New Roman karakteri ile 1 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlanarak 2 nüsha halinde kapalı zarfla ve rumuzla elden veya posta yoluyla teslim edilecektir. (Yarışmacılar yarışmaya iki zarf ile katılacaklardır.  Eserin içerisinde bulanacağı zarfın üzerine sadece ‘Rumuz’ yazılacak, diğer zarfa ise Rumuz ile birlikte ‘İletişim Bilgileri’ ibaresi eklenecektir. İletişim bilgilerinin olduğu zarfta yarışmacının adı, soyadı, yaşı, eğitim gördüğü ya da çalıştığı bölüm, ulaşılabilecek telefon numaraları ve adresi açık olarak yazılmalıdır.)
5. Yarışmaya gönderilecek metinler düz yazı şeklinde olmalıdır.
6. Eserler özgün olmalı, başka bir eserden kopya olmamalıdır.
7. Yarışmaya katılmak üzere Üniversitemize gönderilen metinler geri verilmeyecek ve metin sahibi hiçbir hak iddia edemeyecektir.
8. Yarışmada dereceye giren ve girmeyen eserlerin tüm hakları Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne ait olacaktır.
9. Dereceye girenlere ödülleri Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilecektir.
10. Dereceye giren eserlere verilecek ödüller, 10 Mart 2016 tarihine kadar alınmadığı takdirde yarışmacılar tarafından herhangi bir hak talep edilemeyecektir.
11. 2014 yılında düzenlenen  “Kadın Zenginliktir” ve 2015 yılında düzenlenen “Devadır Kadın” konulu kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eser sahiplerinin eserleri tekrar değerlendirmeye alınmayacaktır.
12. Yarışmaya katılanlar, yukarıdaki şartların tamamını kabul etmiş sayılırlar.

ÖDÜLLER  :

Birinci:   Yarım Altın

İkinci:     Çeyrek Altın

Üçüncü:  Gram Altın

SEÇİCİ KURUL:

1- Prof.Dr. Ali İhsan ÖBEK

2- Doç.Dr. Yüksel TOPALOĞLU

3- Yrd.Doç.Dr. Sevgi ÖZTÜRK

BAŞVURU :

BAŞVURU ADRESİ: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Balkan Yerleşkesi Edirne

SON TESLİM TARİHİ: 04 Mart 2016

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI:Sonuçlar 07 Mart 2016 www.trakya.edu.tr adresimizden öğrenilebilecektir.

ÖDÜLLERİN VERİLME YERİ VE ZAMANI: Ödüller, 08 Mart 2016 tarihinde saat 19.00’da Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim Merkezinde düzenlenecek törende verilecektir.

Bu içerik 17.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2280 kez okundu.