Also Yemek Firması Ziyareti

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İŞÇİMEN, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Sekreteri Çetin TOPÇU,  Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yücel ALBAYRAK ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının ilgili personeliyle beraber öğrencilere verilen yemekleri temin eden ALSO yemek firmasına 31.10.2019 tarihinde ziyaret gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyarette yemek kalitesinin ve yemek çeşitliliğinin artırılması yönünde karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuş ve bu doğrultuda tespit edilen olumsuzlukların firma tarafından en kısa sürede giderileceği beyan edilmiştir. Bundan sonraki süreçte de karşılıklı işbirliği içerisinde çalışarak öğrencilere daha kaliteli hizmet sunmak adına çaba gösterileceği yönünde anlayış birliğine varılmıştır.

Bu içerik 01.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 442 kez okundu.