Akademik Kurul Toplantısı Misyon Vizyon.

21.10.2022 tarihinde saat 15:30’da Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak Misyon ve Vizyon’un güncellenmesi ve iç paydaş (akademisyen) görüşlerinin alınması amacıyla Doç. Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY’un başkanlığında akademik kurul toplantısı yapılmıştır. Toplantıda öncelikle yüksekokulumuz “Misyon ve Vizyon”u paydaşların görüşleri doğrultusunda yeniden ele alınmış ve güncellenmesi adına fikir birliğine varılmıştır. Toplantının başlangıcında yüksekokul müdürümüz, misyon ve vizyonun özellikle paydaşlar ile organize bir şekilde belirlenmesinin öneminden bahsetmiş ve çıktı kalitesi yüksek olan okulumuzun vizyonunun akademik yenilikçi, inovatif ve küresel düşünme çerçevesinde yenilenmesi gerektiğini belirtmiştir. Toplantıda yüksekokulumuz bünyesinde bulunan değerli akademisyenlerin görüşleri alınarak Yüksekokulumuz’un Misyon ve Vizyon güncellemesi yapılmıştır. Toplantıda bu görüşlerin ve önerilerin diğer iç paydaş olan öğrencilerimizle paylaşılarak onların görüşlerinin alınması da karara bağlanmış ve toplantı sonlandırılmıştır.

Bu içerik 22.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 54 kez okundu.