2023 YKS İLE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Öncelikle size tebrik eder, eğitim hayatınızda başarılar dileriz.

Üniversitemize ve Yüksekokulumuza hoşgeldiniz!

Yüksekokulumuz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar   28 – 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında elektronik kayıt yapabileceklerdir. Elektronik kayıt yapamayan öğrencilerimiz ise 28-Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında “Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Balkan Kongre Merkezi EDİRNE” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

-6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.) ( Resimlerin arkasın Öğrencinin, adı/soyadı/T.C. Kimlik No/ Bölümü yazılmalıdır)

-Okulumuza yerleştiğinizi gösterir sonuç

-Nufus cüzdanının aslı ve fotokopisi

-Yerleşim Yeri belgesi( iletişim adresini yazınız)
-E-kayıt yaptıran öğrencilerimiz, e -kayıt belge çıktısı getireceklerdir.

Not: E-devlet ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz evraklarını 18.09.2023 tarihinden itibaren Yüksekokulumuz öğrenci işlerini teslim etmeleri yeterli olacaktır.

Bu içerik 21.08.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 417 kez okundu.