2017-2018 ÖSYS EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE!

Üniversitemize Hoşgeldiniz;

         Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

Kayıtlar 13-19 Eylül 2017 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak “Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Balkan Kongre Merkezi EDİRNE” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir.


KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

Not:  Yüksekokulumuzda ikinci üniversitesini okuyacak öğrenciler hariç kayıt için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz

1.Mezun olduğunuz okuldan aldığınız Diplomanın ASLI ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin ASLI (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

2. ÖSYS Belgesi (adayın yerleştiğine dair internet çıktısı) 

3.Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi

4. İkametgâh belgesi: İkametgâh belgesinin alt veya üst kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon/telefonları, varsa cep telefonlarını lütfen yazınız.

5.Erkek adayların askerlik durumları MSB aracılığıyla sorgulanacaktır. İhtiyaç duyulduğu takdirde kayıt esnasında askerlik durum belgesi istenilecektir. Bu nedenle kayıt öncesinde www.turkiye.gov.tr sayfasından veya Askerlik Şubenize başvurarak askerlik durumunuzun kayıt işlemleri için bir engel oluşturup oluşturmadığı bilgisini öğrenmeniz yararlı olacaktır.


6. 6 adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların tümünün arka yüzüne öğrencinin adı ,soyadı,  bölümü ve öğrenci numarasını açık olarak tükenmez kalemle yazınız. 






YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE REKTÖRÜMÜZDEN MESAJ

Ailemize hoş geldiniz,
Uzun ve yorucu, yer yer umutsuzluğa kapıldığınız yer yer bunaldığınız ama sonu başarı ile biten uzun bir maratondan sonra yeni hayatınızın ilk soluklarınızı alıyorsunuz. Trakya Üniversitesi ailesine katıldığınız için teşekkür ediyor üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Artık bambaşka bir hayat sizleri bekliyor. Meslek sahibi bireyler olarak mezun olmadan önce öğrencilik hayatınızın bu son evresinin her saniyesini dolu dolu geçirin. 70’den fazla öğrenci kulübünden size uygun olan bir tanesine katılın. Akademik eğitiminizin yanı sıra sosyal ve kültürel olarak da kendinizi geliştirin. Gelişimin önünde hiçbir set duramaz. Sizler de değişerek önünüze çıkan tüm engelleri yıkacaksınız. Trakya Üniversitesinin her ferdi size bu yolda rehber olacak ışık tutacaktır.
 
Sevgili Öğrenciler,
Bilimin sınırında dolaşın, kendinizi zorlayın, teknolojiyi ve gelişimleri takip edin, girişimcilik ruhunuzun bir parçası olsun.

Edirne de okumak bir ayrıcalıktır, Trakya Üniversitesinde olmak ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları hem okurken hem de meslek sahibi olduğunuzda göreceksiniz.

Son söz olarak siz Üniversiteli değil Trakya Üniversitelisiniz.


                                                                                                       Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu

                                                                                  Rektör 






.
Bu içerik 13.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 968 kez okundu.