Yüksekokulumuzda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Yüksekokulumuz 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni 12 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kültür Merkezinde  gerçekleştirildi.Tören okulumuz öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubunun sunduğu müzik dinletisiyle  başladı.Törene Uzunköprü Kaymakamı Kemal YILDIZ, Uzunköprü Belediye Başkan Vekili Osman AKGÜN ,Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem UZUN, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda mezun öğrenciler adına Okul Birincisi Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm öğrencisi Ayşe KAÇAR konuşmasını gerçekleştirdi.

Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN konuşmasında 2016-2017 mezunlarının kuruluş aşamasındaki  sorunları aşmak için göstendikleri emeklerine vurgu yaparak bunun onlara hayatta karşılarına çıkacak engelleri aşmada nasıl bir yol izleyeceklerinin ip uçlarını verdiğini ifade etti.Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN “ Yeni kurulan bir yüksekokul olmamıza rağmen hızla eksiklerimizi gidererek geleceğe yön verecek bir düzeye ulaşmak bakımından kararlılıkla yol   almaktayız” dedi.

Üniversitemiz Rektörü  Yardımcısı Prof. Dr. Cem UZUN Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun Trakya Üniversitesi’nin en gözde Yüksekokullarından biri olduğunu , Üniversite olarak Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun bu ilk mezunlarını verecek olmanın heyecanını paylaştıklarını belirtti.  Prof. Dr. Cem UZUN öğrencilere hitaben " Burada aldığınız eğitim başarıya giden yolda size yön göstermek bakımından önemlidir, ancak bu bilgi birikiminizi sürekli tazeleyerek ve bu bilgi birikimlerinizin üstüne sürekli yenilerini ekleyerek bu yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz" dedi daha sonra  mezun olan öğrencilere gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildikten sonra mezun olan tüm öğrencilerin belge takdimi gerçekleşti.

Tören  mezun öğrencilerin meslek andını okuması öğrencilerimizin kep atması ve misafirlere pilav ayran ikramıyla son buldu.





Foto: Ömer SELÇUK
Ek Resimler
Bu içerik 24.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1510 kez okundu.