Yüksekokulumuzda 1. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Yüksekokulumuzun, 2019-2020 Öğetim yılı oryantasyon (uyum) programı; 26 Eylül 2019 Perşembe Günü Edirne gezisi ile başladı. Üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize;  Üniversitemizi ve  Edirne' yi tanıtmak amacıyla yapılan geziye,  Dr. Öğr.Üyesi Serdar ERDOĞAN ve Doç. Dr. Volkan DAYAN  eşlik etti.

30 Eylül 2019 Pazartesi Günü, Yüksekokulumuzda yapılan ikinci bir etkinlik ile Öğr. Gör. Meltem DUĞRU'nun sunumuyla başlayan programda,  Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi Enver Erdinç DİNÇSOY ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR Öğrencilerimize Okulumuzu tanıtarak genel bir bilgilendirme yaptılar.  Öğrencilerimizle karşılıklı iletişim içerisinde geçen tanıtım toplantısı iyi dilek temennileri ile tamamlandı.
Bu içerik 30.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 600 kez okundu.