Yüksekokulumuzda "Bugün Fidan Yarın Nefes" Kampanyası Kapsamında Ağaç Dikim Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz bahçesine Orman Genel Müdürlüğünün yeşil bir Türkiye için 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak "Dünya Rekoru" kırmak için yapılan etkinliği kapsamında  '' "Bugün Fidan Yarın Nefes" kampanyası kapsamında ağaç dikimi yapıldı.
Ağaç dikimine Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Enver Erdinç DİNÇSOY, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail KILIÇ, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR, Dr. Öğr. Üyesi Serdar ERDOĞAN ; Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dindar ŞİNO, Öğr. Gör. Yasin AKKUŞ , akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.
Bu içerik 11.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 330 kez okundu.