Yüksekokulumuzda “Sigortacılık Sektöründe Kariyer Yolculuğu” Webinarı Düzenledi

Yüksekokulumuz tarafından 24.05.2023 tarihinde düzenlenen “Sigortacılık Sektöründe Kariyer Yolculuğu” konulu etkinlikte Mars Sigorta Genel Müdürü Canan ÖZSOMUNCU konuşmacı olarak yer aldı.

Yüksekokulumuzun organize ettiği  Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yunus BÖLÜKBAŞI’nın moderatörlüğünde çevrim içi olarak gerçekleştirilen akademik personelin ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği konferansta, Mars Sigorta Genel Müdürü Canan ÖZSOMUNCU sigortacılık alanında iş başvuru süreçleri ve kariyer alanları hakkında bilgiler verdi. Dijitalleşen sektöre daha iyi hazırlanabilmeleri için dijital okuryazarlık alanında tavsiyeler ve kişisel gelişimlerine katkı sunacak öneriler sundu. Sigortacılık açısından son derece önemli olan SEGEM ve BES lisansları hakkında öğrencilerimiz yönlendirdi. Etkinlikte öğrencilerimizin sigortacılık sektöründe staj ve iş süreçlerine yönelik soruları cevaplandırıldı, öğrencilerimizin teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Bu içerik 29.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 98 kez okundu.