YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. MURAT OCAK’IN ÇALIŞMASI, JOURNAL of BUSINESS ETHİCS’TE YAYINLANACAK

Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Ocak’ın, yurt dışından bilim insanları ile ortaklaşa yapmış olduğu çalışma, dünyanın en prestijli işletme dergilerinden biri olan Journal of Business Ethics tarafından kabul aldı.

Yüksekokulumuz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Ocak’ın, Kuwait College of Science and Technology’den Dr. Emre Kurtulmuş ve Minnesota State University’den bilim insanları ile birlikte yapmış olduğu “Do Individual Auditors from More Religious Hometowns Enhance Audit Quality? Evidence from an Islamic Country” başlıklı çalışması, Financial Times’ın 50 prestijli işletme dergisi arasında gösterilen Journal of Business Ethics (Q1) dergisinden kabul aldı.

Doç. Dr. Murat Ocak’ın, yurt dışından bilim insanları ile birlikte yaptığı çalışma, sosyal norm ve sosyal kimlik teorileri çerçevesinde daha muhafazakâr bölgelerden gelen bağımsız denetçilerin daha kaliteli denetim hizmeti verip vermediğine odaklanmaktadır.
Makaleye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Bu içerik 28.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 225 kez okundu.