Yüksekokulumuz Müdür Vekili Yrd.Doç. Volkan DAYAN Girişimciler Kuruluna Katıldı.

 

             Edirne Kadın Girişimciler ve Edirne Genç Girişimciler İcra Kurulları Şubat ayı ortak toplantısı Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 09 Şubat 2016 tarihinde Edirne, Uzunköprü ve Keşan Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

            Toplantı Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan’ın kadın ve genç girişimcilere yönelik 2016 yılı plan ve projelerini sunmalarıyla devam etti.

            Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Dinç önümüzdeki dönem projelerini paylaşarak girişimciler için yeni sektörler hakkında da bilgilendirmede bulundu. Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan var olan projelerinin bu dönemde de devam edeceğini ve farklı projeler üzerinde de çalıştıklarını ifade etti.

            Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN toplantıda Kadın Girişimciler Kurulu ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya getirileceği ortak etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN, girişimcilerin öğrenciler için çok faydalı bir rol model olduğunu ve onların geleceklerine katkıda bulunmak için iki grubun bir araya gelmesinin önem taşıdığını belirtti. Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan da daha önce de öğrencilerle birçok kez bir araya geldiklerini ve iyi bir sinerji yakaladıklarını ifade etti. Kadınların ve gençlerin girişimci olmasını çok önemsediklerini ve bu konuda kendilerini desteklediklerini belirten Aslan, ortak yapılacak etkinliklere her zaman açık olduklarının altını çizdi.

            Genel toplantının tamamlanarak Uzunköprü protokolünün ayrılmasıyla Edirne Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları aylık toplantılarını gerçekleştirdiler. Program dilek ve temennilerin iletilmesiyle sonlandırıldı.

Ek Resimler
Bu içerik 10.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1051 kez okundu.