"Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı" Başlıklı Webinar Düzenlenmiştir

Okulumuzun Kalite komisyonu tarafından  "Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı" başlıklı  webinar düzenlenmiştir.  Okul yönetimimizin, Kalite Komisyon üyelerimizin ve öğrencilerimizin katılımı  ile etkileşimli bir katılım sağlanmıştır. Okulumuz kalite komisyonu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özge Alev SÖNMEZ ÇALIŞ Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu faaliyetlerine, kalite elçiliği hakkında,  öğrencilerin kalite süreçlerinde nasıl görev alabileceklerine, etkinliklerde neler yapıldığına, öğrenci kalite topluluklarına, Trakya Üniversitesi Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin faaliyetlerine ve Trakya Üniversitesi Kalite Topluluğuna ilişkin bilgilendirmeye yönelik bir sunum gerçekleştirmiştir.
Bu içerik 03.01.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 446 kez okundu.