Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN’a Ziyaret

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Tülay DEMİRALAY, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Özgür KAYAPINAR ile Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemile ARIKOĞLU ÜNDÜCÜ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muammer RENÇBER, 2 Ekim 2024 tarihinde Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN’ı ziyaret etti. Yüksekokul Sekreterimiz Çetin TOPÇU ile Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yücel ALBAYRAK’ın da katılım gösterdiği ziyarette, Ticaret Borsası’nda öğrencilerimizin staj imkanları, uygulama ziyaretleri, teknik ziyaretler konusunda görüşmeler yapıldı ve iş birliği sözü alındı. Ayrıca bir ayçiçek yağı, buğday kalite sürecinin nasıl olduğu, yapılan fiyatlandırma sürecinde elde edilen verilerin bilimsel olarak kullanılabilmesi konusunda görüşüldü.

Bu içerik 03.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 153 kez okundu.