Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından Uzunköprü Ticaret Borsası'na Ziyaret

Yüksekokulumuz Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan Dayan, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Siyaset ve Sosyal Bilimler ABD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burak Gümüş, Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahri Türk ve Yüksekokulumuz Sekreteri Güven Taştan 18.01.2017 tarihinde Uzunköprü Ticaret Borsasinı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ile görüştü.

Yapılan görüşmede Borsa-Üniversite işbirliği çerçevesinde yeni projeler gerçekleştirebilme, Tarım ve hayvancılığa bilimsel anlamda nasıl destek sağlanabileceği, Üniversite-Sanayi işbirliğini daha dinamik bir yapıya kavuşturabilme ve Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde, akademik bilgiyle sanayinin ortaklaşa yürüteceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan Dayan '' Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde, Yüksekokul olarak herzaman işbirliğine açık olduklarını, akademik birikimlerini bölge insanının faydasına sunmaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını belirtti''. 

Ek Resimler
Bu içerik 18.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1359 kez okundu.