Trakya Üniversitesi Öğrencimiz Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında

Trakya Üniversitesi  Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bilek Güreşi öğrenci topluluğu üyesi BESYO 3. Sınıf öğrencisi Milli Sporcu Reyhan YILDIZ, Türkiye'de yapılacak olan 40. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına katılım hakkı kazanmıştır. Bu yıl 12-21.10.2018 tarihinde Antalya'da yapılacak olan Dünya müsabakalarına katılmadan önce Akademik danışmanlığını Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğr. Üyesi Doç. Dr. Volkan DAYAN'ın yapmakta olduğu Trakya Üniversitesi Bilek Güreşi Topluluğu üyesi Reyhan YILDIZ ve antrenörü Eren AKTUYLU ile birlikte Yüksekokulumuzu moral tazelemek için   ziyarette bulundular. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi E. Erdinç DİNÇSOY öğrencimize katılacağı Dünya bilek güreşi turnuvası için ülkemizi ve üniversitemizi başarıyla temsil edeceğine olan inancını iletip başarı dileklerinde bulundular. Milli Sporcu Reyhan YILDIZ 60 kg bayanlar Türkiye 2.liği  ve 60 kg Bayanlar Avrupa 4. lüğü bulunmaktadır. Milli Sporcumuza başarılarına bir Dünya derecesi eklemesi temennisiyle kendisini uğurladık.
Bu içerik 29.07.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 554 kez okundu.