“Sigortacılık ve Bankacılık Sektörü” Konulu Söyleşi

Trakya Üniversitesi  Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak, 11.03.2020 tarihinde saat 10:30’da Yüksekokulumuz Ersan Kocaman Konferans Salonu’nda “Sigortacılık ve Bankacılık Sektörü” üzerine Euroka Sigorta A.Ş. Avrupa 5-6 Bölge Müdürü  Erhan DUĞRU'nun sunumunda Yüksekokulumuz öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımı ile söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Söyleşi Yüksekokulumuz Müdür Yardıımcısı Dr. Öğr. Üyesi  Özgür KAYAPINAR’ın açılış konuşması ile başlamış Sayın Erhan DUĞRU’nun sektörü tanıtması, sektörel deneyimlerini paylaşması öğrencilerimize sektörel tavsiyeleri ile devam etmiş ve öğrencilerimizin sorularının cevaplanması ile son bulmuştur. Yüksekokulumuz adına Sayın Erhan DUĞRU’ya  Öğr. Gör. Meltem DUĞRU tarafından çiçek ve teşekkür belgesi taktimi yapılmıştır.
Bu içerik 11.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 361 kez okundu.