Sigorta ve Sigortacılık Mesleğine Dair Konferans

Eureko Sigorta Avrupa 4-5. Bölge Müdürü Sayın Erhan DUĞRU tarafından yüksekokulumuz konferans salonunda 8 Aralık 2022 tarihinde öğrencilerimiz ile konferans gerçekleştirildi. Akademik personelin de katılımıyla yapılan söyleşi tadındaki bu konferansta Erhan DUĞRU, öğrencilerimize sigortacılık hakkında bilgiler verdi ve işletmeler ile ilgili yaşadıklarından örnekler anlattı. Sigorta ve sigortacılığın öneminden bahseden Erhan DUĞRU, mezun olduktan sonra bu sektöre atılmak isteyen öğrencilerimize neler yapmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Erhan DUĞRU’nun yanında işe başlayan yüksekokulumuz mezun öğrencilerinden Aslı ERTAŞ ÜSTÜN’ün da özellikle işe alım sürecinde yaşadıklarını paylaşması öğrencilerimizin bu konferansa ilgisini daha da arttırdı. Öğrencilerimizin sigorta ve sigortacılık mesleğiyle ilgili sorularının yanıtlanmasının ardından Yüksekokulumuz müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR’ın ve yüksekokulumuz öğretim elemanımız Öğr. Gör. Meltem DUĞRU’nun, Sayın Erhan DUĞRU’ya hediye takdimlerinin ardından konferans sona erdi.

Bu içerik 13.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 346 kez okundu.