Mavi Büyüme Proje Pazarı Kongresi

30 Kasım-1 Aralık 2022 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, açılış konuşmaları, Mavi Büyüme Proje Sunumları yapıldı. Ardından “proje önerileri sunumları ve Değerlendirme Başlığı” altındaki üç oturumda “Mavi Büyüme ve Sürdürülebilir Kalkınma, Döngüsel Ekonomi ve Su Sistemleri, Çevre Korumada İnovasyon, Sınır Ötesi Sular ve Kirlilik” ana temalarında katılımcıların proje önerileri sunuldu ve ilk 5 proje değerlendirilerek ödül töreni gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY ve müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR ile yüksekokul akademik personellerimiz, Dr. Öğr. Üyesi Pınar YÜRÜK KAYAPINAR ve Öğr. Gör. Meltem DUĞRU’nun ve öğrencilerimizin de katılımlarının olduğu etkinlikte, öğrencilerimiz ile diğer katılımcılar arasında bilgi alışverişi yapılmış ve öğrencilerimiz bu etkinlikten çok memnun bir şekilde ayrılmıştır. Böyle önemli bir etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.
Bu içerik 06.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 204 kez okundu.