Finansal Piyasalarda Kariyer Webinarı (SEGEM, BES, SPK-SPL LİSANSLAMA SINAVLARI) Yapıldı

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Finansal Piyasalarda Kariyer, SEGEM & BES & SPK-SPL Lisanslama Sınavları” konulu 10.05.2023 tarihinde saat 12:30’da gerçekleşen etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Yunus BÖLÜKBAŞI konuşmacı olarak yer aldı.
Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun organize ettiğiDoç. Dr. Meltem OKUR DİNÇSOY’un moderatörlüğünde çevrim içi gerçekleştirilen akademik ve personelin ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği konferansta Dr. Öğr. Üyesi Yunus BÖLÜKBAŞI, öğrencilerimizin finansal piyasalar ve özellikle bankacılık ve sigortacılık alanında iş başvuru süreçleri ve kariyer alanları hakkında bilgi verdi. Ayrıca birer ulusal standart ve gereklilik olan SEGEM, BES ve SPL belgeleri ve sınavları hakkında önemli bilgiler aktardı. Sınavların içeriği, hazırlık süreçleri ve kariyer adımında sağlayacağı katkılar gibi hususlar katılımcıların sorularıyla birlikte detaylandırıldı. Etkinlik öğrencilerimizin memnuniyetlerini dile getirmesi ardından sona erdi.

Bu içerik 12.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 100 kez okundu.