Bilek Güreşi Topluluğu Öğrencimizin Başarısı

31.03.2018 - 04.04.2018  tarihleri arasında Antalya Kemer'de  düzenlenen Türkiye  Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine Doç. Dr. Volkan DAYAN akademik danışmanlığında,  Yüksekokul Sekreteri Güven TAŞTAN koordinatörlüğünde, Antrenör Eren  AKTÜYLÜ ve Öğr. Gör. Fatma KEŞAN öncülüğünde  katılan Yüksekokulumuz Bilek Güreşi Topluluğu üyelerinden   BESYO öğrencisi  Milli Sporcu Reyhan YILDIZ  60 kg 21 yaş altı bayanlar sol kol kategorisinde 2. (ikinci) olup gümüş madalya kazanarak,  26 Mayıs  2018 tarihinde Bulgaristan'ın Sofya şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına, Milli takıma tekrar seçilerek katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimiz Reyhan YILDIZ'ı  kazanmış olduğu başarısından dolayı tebrik eder; Avrupa Şampiyonasında başarılar dileriz.

Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü
Bu içerik 02.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 484 kez okundu.