Yüksekokulumuz Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı 15 Mart 2018 tarihinde Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi. Akademik Kurul Toplantısı’na Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üys. Enver Erdinç Diçsoy, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile Yüksekokulumuzun akademik personeli katıldı.

Toplantıda, Müdür V. Dr. Öğr. Üys. Enver Erdinç Diçsoy Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun akademik faaliyetleri hakkında bilgi vererek 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı akademik değerlendirmesini sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Akademik Kurul Toplantısı’nda genel bir değerlendirme yaparak Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademisyenleri ile görüş alışverişinde bulundu. Soru ve cevapların ardından toplantı sona erdi.

Bu içerik 19.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 594 kez okundu.