Uzunköprü Ticaret Borsası'na Ziyaret

Resim

Yüksekokulumuz  Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü II. Sınıf  öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Evrim Vildan ALTUK ÖZDEN ve Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN ile birlikte 11.12.2014 tarihinde Uzunköprü Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Saat 10.00 da elektronik ortamda yapılan salon satış seansını izleyen öğrencilerimize borsanın tarihçesi, organizasyon yapısı, işleyişi, çalışma prensipleri ve merak edilen konularda bilgiler verildi.

Daha sonra Borsanın Ürün Tahlil ve Toprak Tahlil Laboratuvarları öğrencilere gezdirilerek çalışma sistemleri, cihazlar ve analizler hakkında bölüm sorumluları tarafından bilgiler verildi.

Ziyarette öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz.
Bu içerik 11.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1238 kez okundu.