SOSYAL ETKİNLİK TOPLULUĞU

KURULUŞ AMACI;
Sosyal Etkinlik Topluluğu, temelinde gönüllülük unsuruna dayalı, bir ekipten çok 'aile' kavramını benimsemiş, bu yolda kenetlenerek emin adımlar atmış bir bütündür. Bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif faaliyetlerle (konferans, sempozyum, panel, açık oturum, söyleşi, seminer, teknik gezi, kamp, eğitim ve gelişim kursları, film gösterimi, belgesel, tiyatro, müzik, konser, sportif organizasyonlar, çeşitli yayın faaliyetleri vb.) üyelerin boş zamanlarını etkin ve verimli değerlendirmelerini ve dinlenmelerini sağlamak, beden ve ruh sağlığını koruyup araştırmacı ve yaratıcı kişiler olarak gelişmelerini yönlendirmek, dolayısıyla arkadaşlığın, paylaşımın, gönüllülüğün yaşanıp yayılabileceği birliktelik ortamını kurmak, neticesinde çocukların, gençlerin, yetişkinlerin duyarlılığını ve duygusal gelişimini arttırıp merhamete, sevgiye, şefkata, yardıma muhtaç gönüllere ulaşmak yegane amacımızdır.

KURULUŞ;
İlk etkinliğimizi 12 Aralık 2015 tarihinde Yağmurca Köyü İlkokulu'na yapmış, geçen zaman ile birlikte tiyatro, müzik, dans gruplarını kurmuş ve 3 senelik bir süre zarfında gönüllü olarak faaliyetlerimizi sürdürmüş bulunmaktayız.
Gitgide büyüyen bu aile 2018'in Şubat ayında üniversite bünyesine girmiş ve şuan ki adını almıştır. Bugün, faaliyetlerini alt birimlere yayaraj daha koordineli ve verimli bir çalışma yürütmekte olan Sosyal Etkinlik Topluluğu'nun alt birimleri şu şekildedir.
--Sosyal Sorumluluk Projesi
->Bir Avuç Umut
--Tiyatro Grupları
->Heveskar Tiyatro
--Müzik Grupları
->Son Plak

Yönetim Kurulu

BAŞKAN : Durdane GÜRSOY

BAŞKAN YARDIMCISI : Seda Nur HİÇYORULMAZ



Yönetim Kurulu :
Hakan GÜN
Yunus Emre ÖZDEMİR
Rıdvan CİLDAN
Sedef TAŞ

iletişim Bilgileri;
instagram : sosyaletkinliktoplulugu
instagram : biravucumuut
Ek Resimler
Bu içerik 02.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2838 kez okundu.