KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ALIM DUYURUSU

• Ø Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak  Çalışmak isteyen öğrenciler “Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranacak  Şartlar”ı taşıyorlar ise başvurularını ekte bulunan başvuru formunu doldurarak 17 Ekim 2017  tarihine kadar Yüksekokul müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

KİMLER KISMİ ZAMANLI ÇALIŞABİLİR?

Üniversitemiz lisans veya lisansüstü programlarından herhangi birine kayıtlı olan öğrencilerimiz kısmi zamanlı olarak görev yapabilirler.

Öğrencilerde aranacak şartlar

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kendilerine geri ödemeli burs verilmekte olan veya burs alma şartlarına haiz öğrencilere öncelik verilmek suretiyle, aşağıdaki şartları taşıyan öğrenciler, kısmi zamanlı öğrenci olarak çalıştırılabilir:

a) Trakya Üniversitesi’ne kayıtlı öğrenci olmak,

b) Disiplin cezası almamış olmak (belgelendirilecektir),

c) Kayıt donduran öğrenci olmamak,

ç) Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,

d) Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,

e) Yetim maaşı ve nafaka hariç, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak,

f) Daha önce sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak,

g) Başarı ortalamasının yüksek olması, maddi durumunun yetersiz olması

(2) Deprem ve sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrenciler için sadece normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak

NE KADAR GELİR ELDE EDEBİLİRİM?

Öğrencilerimiz 1 saatlik çalışmaları karşılığında  halinde brüt 6.00 TL gelir elde ederler. Öğrencilerimizin ders yoğunluğu ve sosyal aktiviteleri düşünülerek aylık çalışma süresi 60 saat ile sınırlandırılmıştır.

ÇALIŞIYOR OLMAM AİLEMDEN ALDIĞIM HAKLARI ORTADAN KALDIRIR MI?

Öğrencilerimiz elde etmiş oldukları bu gelir nedeni ile sahip oldukları öğrenim kredisi, dul ve yetim aylığı gibi aylıkları ya da aileleri tarafından sağlanan olanaklardan mahrum olmazlar.

BİRİM ADI : UZUNKÖPRÜ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

Öğrencinin Yapacağı İşin Adı

Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranacak  Şartlar

Büro İşleri

Ofis Programlarını biliyor olmak

Kütüphane

Kütüphane Otomasyon Sistemi Yordam programını kullanabiliyor olması

Bu içerik 10.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1664 kez okundu.