İdari Personelimizle Dönem Sonu Değerlendirmesi Yapıldı

Yüksekokulumuz Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Volkan DAYAN, Yüksekokulumuz Sekreteri Güven TAŞTAN, Memurlarımız Fikret ELALDI, Emrah ÇÜREN ve Ertin AKGÜN'ün hazır bulunduğu toplantıda dönem sonu değerlendirmesi yapılarak karşılıklı iyiniyet dilekleri ve gelecek yıla dair başarı temennileri paylaşıldı.

Bir kurumda başarı, o kurumun personelinin bir bütünlük içinde iyi ilişkiler kurarak birbirlerine verdikleri değerin yüzlere yansıyan mutluluğuyla gelir.  Kurumda geçirilen zaman günlük hayatın en büyük dilimidir ve bu zaman aileyle geçirilen zamandan daha da fazladır. Günlük yaşamın büyük kısmını kaplayan zaman eğer kişiler arası dayanışma ve güvene dayanırsa bu hem kişilerin çalışma verimini hem de hizmet edilen kitleye sunulan hizmetin kalitesini artıracaktır. İnsan yaptığı işten başarı sağlarsa mutluluk duyar ve bu mutluluk insan yaşamının her alanına elbette olumlu yansıyarak güzel bir yaşam için gereken duyguları bize katmış olur. Emekleriniz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz.

Bu içerik 02.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1016 kez okundu.