FİNANS TOPLULUĞU

Ayşegül AYDIN

Güncel üye sayısı: 200

Kuruluş Amacı:

Finans Topluluğu bir öğrenci yönetim birlikteliği topluluğudur. Kuruluş gayesi açısından üniversite içi gerçekleştirilebilir kampüs etkinlikleri, mesleki gelişim seminerleri, uzmanlarla söyleşiler ve profesyonellik çerçevesinde sektördeki iş kollarını ve işveren taraflarını takip etmek  akabinde üniversite sonrası istihdam gibi genel odaklarda  hedef öğrenci kitlesine vizyon ve lojistik destek sağlamaktır. Bu misyon ile kurulmuş alanında oldukça özgün bir topluluk olmasının yanı sıra öğrencilerin demografik problemleri ile de son derece ilgili ve bir çok öğrenci hizmet projelerinde yer alması açısından da üniversite içerisinde akla gelen yegâne topluluk olarak 4. yılında hizmet vermeye devam etmektedir. Finans topluluğunun vizyonu ise üniversite sonrası iş hayatında ve sosyokültürel hayatta bünyesinde barındırdığı öğrenci potansiyeline kazanımlar sağlamak ve optimum faydalı ve saygılı bireyler oluşumunda rol almaktır.

Öğrenciler için iletişim ;

İnstagram ;tüfitonline

TÜFİT referans no : 0531 565 23 12

İletişim adreslerinin herbirinden kolayca iletişim sağlanabilir .
                                   Teşekkürler.
.
Bu içerik 24.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2447 kez okundu.