FİNANS TOPLULUĞU

Furkan Toker

Güncel üye sayısı: 200

Kuruluş Amacı :
Finans Topluluğu bir öğrenci yönetim birlikteliği topluluğudur . Kuruluş gayesi açısından üniversite içi gerçekleştirilebilir kampüs etkinlikleri , mesleki gelişim seminerleri , uzmanlarla söyleşiler ve profesyonellik çerçevesinde sektördeki iş kollarını ve işveren taraflarını takip etmek  akabinde üniversite sonrası istihdam gibi genel odaklarda  hedef öğrenci kitlesine vizyon ve lojistik destek sağlamaktır . Bu misyon ile kurulmuş alanında oldukça özgün bir topluluk olmasının yanı sıra öğrencilerin demografik problemleri ile de son derece ilgili ve bir çok öğrenci hizmet projelerinde yer alması açısından da üniversite içerisinde akla gelen yegâne topluluk olarak 4. yılında hizmet vermeye devam etmektedir . Finans topluluğunun vizyonu ise üniversite sonrası iş hayatında ve sosyokültürel hayatta bünyesinde barındırdığı öğrenci potansiyeline kazanımlar sağlamak ve optimum faydalı ve saygılı bireyler oluşumunda rol almaktır .
                                     Mert Sumaktaş
                                          TÜFİT BAŞKANI

Öğrenciler için iletişim ;
Facebook ; tufitonline
İnstagram ; tufit
TÜFİT referans no : 0545 534 01 83
     İletişim adreslerinin herbirinden kolayca iletişim sağlanabilir .
                                   Teşekkürler.
.
Ek Resimler
Bu içerik 24.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.