2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ÖSYS Kayıtları Hakkında Önemli Duyuru


2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylarla ilgili duyuru için tıklayınız.



Öğrenci numarınızı öğrenmek, bilgi formunu indirmek ve daha ayrıntılı bilgi için yukardaki linki tıklayınız



Yüksekokulumuzu tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik eder , başarılar dileriz.



KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER

Not:  Yüksekokulumuzda ikinci üniversitesini okuyacak öğrenciler hariç kayıt için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz

1.Mezun olduğunuz okuldan aldığınız Diplomanın ASLI ya da yeni tarihli Mezuniyet Belgesinin ASLI (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

2. ÖSYS Belgesi (adayın yerleştiğine dair internet çıktısı) 

3.Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi

4. İkametgâh belgesi: İkametgâh belgesinin alt veya üst kısmına öğrenciye ulaşılabilecek telefon/telefonları, varsa cep telefonlarını lütfen yazınız.

5.Erkek adayların askerlik durumları MSB aracılığıyla sorgulanacaktır. İhtiyaç duyulduğu takdirde kayıt esnasında askerlik durum belgesi istenilecektir. Bu nedenle kayıt öncesinde www.turkiye.gov.tr sayfasından veya Askerlik Şubenize başvurarak askerlik durumunuzun kayıt işlemleri için bir engel oluşturup oluşturmadığı bilgisini öğrenmeniz yararlı olacaktır.


6. 6 adet vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların tümünün arka yüzüne öğrencinin adı ,soyadı,  bölümü ve öğrenci numarasını açık olarak tükenmez kalemle yazınız. 

7) Öğrenci Bilgi Formu 



SIKÇA SORULAN SORULAR

1-Nerde kalabilirim ?

-Kız öğrenciler için devlet yurdu bulunmakta olup, başvuru, kayıt tarihleri ve kayıt için istenen bilgilerle ilgili Yurtkur'un web sitesini takip ediniz. Erkek öğrenciler içinde özel yurtlar, apart ve pansiyonlar bulunmaktadır. Tercihinize göre herhangi birinde kalabilirsiniz

2- E-Kayıt yaptırdım asıl kayıt için oraya gelmem gerekir mi?

-Öğrencilerimiz kayıtlarını 12-16/08/2016 tarihleri arasında e- devlet üzerinden yapmışlarsa ayrıca buraya gelerek kayıt yaptırmaları gerekmemektedir. 19-23 Eylül tarihleri arasında  e- kayıt çıktısı ile birlikte kayıt için istenen belgeleri okulumuz öğrenci işlerine teslim etmeleri yeterlidir.

3-Hem okulumu görmek , hemde kaydımı orda yaptırmak istiyorum . Bu durumda ne yapmalıyım?

-Bireysel kayıt yaptırmak isteyenler 15-19/08/2016 tarihleri arasında  Edirne merkezdeki Balkan yerleşkesinde kayıt yaptırabilirler ( Uzunköprü ilçesinde kayıt yapılmayacaktır)


4- Eğitim süresi kaç yıl ?

- Yüksekokulumuz bölümlerinin öğrenim süresi 4 yıldır







Bu içerik 11.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1982 kez okundu.