2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı Açıklanmıştır. (Güncellendi)

2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı açıklanmıştır. Sınav Programı menüsünden takip edebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI
* Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunun 25.10.2016 tarih ve 29 sayılı toplantısında alınan 3 nolu karar gereği 2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Güz Yarıyılı Ara sınavlarından başlamak üzere yapılacak tüm sınavlarda (Vize, Final, Bütünleme, Mazeret vb.)öğrencilerin sınav salonlarına cep telefonuyla girişleri yasaklanmıştır; yasağa uymayan öğrencilere “Yükseköğretim Kurumu Öğrenci Disiplin Yönetmeliği “gereğince kopyaya teşebbüs etmekten işlem yapılacaktır.
* Öğrencilerimizin sınava gelirken kimliklerini ve öğrenci kartlarını yanında bulundurmaları  zorunludur.
Bu içerik 15.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1783 kez okundu.